Sukkerbillede main menu

Velkommen til Norbaks sukkerbillededesigner

Norbak står for Nordic Bakery Product og er en dansk virksomhed med fokus på at udvikle innovative og kreative produkter indenfor kagedekoration. Med vores spiselige sukkerpapir og sukkerdejs-koncepter, tager vi produkter der indtil for nyligt næsten udelukkende er blevet anvendt professionelt og gør dem tilgængelige for alle os almindelige forbrugere.

De fleste af vores produkter så som fondant (vi kalder den sukkerdej), sukkerpapir med fortrykte motiver, Quick Milk tryllemælk, Classic Kitchen kageblandinger, krymmel og masser af andre spændende kagepynts og slikprodukter kan i dag købes i de fleste danske supermarkeder (Føtex, Bilka, Netto, Løvbjergs, Metro, Kop&kande, Rema100 og udvalgte SuperBest og Kvickly butiker).

Vores motto er: Det skal være let og sjovt for alle at arbejde med vores kvalitetsprodukter –samtidigt med at det smager godt.

Herudover er alle vores produkter naturlige og indeholder ingen AZO farver. Allergikere kan også godt anvende dem da de alle er Glutenfri. Vi håber at I syntes om vores produkter og at det vil give familien nogle hyggelige og sjove stunder sammen.

Udefinereret