Sukkerbillede main menu

Handelsbetingelser

Priser

Priserne her på sitet er opgivet i danske kroner eksklusiv dansk moms. Priserne er ligeledes eksklusiv forsendelse. I forbindelse med et køb trækker vi ikke beløbet fra din konto før varen er afsendt. Prisen for forsendelse indenfor landets grænser er i pakkeshop 39 kroner og levering til adresse 49 kroner.

Fortrydelsesret

I og med at varen er unikt fremstillet af og til dig og ikke kan videresælges eller genanvendes af andre har du ikke nogen fortrydelsesret. Men du er altid velkommen til at kontakte den bager du har valgt til at producere dit sukkerbillede for at annullere ordren, det vil kunne lade sig gøre hvis bageren ikke er gået i gang med producere din ordre.

Reklamationer og fortrydelsesret

Ønsker du at reklamere over varen, da den er i stykker eller ankommer for sent (vi garanterer en leveringstid på ml. 4-5 dage), skal der reklameres inden for rimelig tid. Det nemmeste er at ringe eller maile til den bager du har valgt til at producere dit sukkerbillede og forklar vedkommende hvad der er galt. Du kan bytte eller tilbagelevere varen omkostningsfrit ved at sende den tilbage os. Vi tilbagebetaler det fulde fulde beløb inklusiv vores forsendelsesomkostninger, I betaler dog selv jeres egne forsendelsesomkostninger i forbindelse med returnering af varen.

Leveringstid

Vi leverer indenfor 4-5 dage og meddeler dig når dit sukkerbillede bliver afsendt. Vi kan dog ikke garantere for fejl hos DAO, Bring eller GLS. Hvis det er afgørende for dig at få varen meget hurtigt vil vi anbefale at du ringer til os efter at have bestilt varen online.

Forsendelse

Vores forsendelsestakster tager udgangspunkt i DAO, Bring og GLS´gældende prisliste, vores forsendelsespris er p.t. i pakkeshop 39 kroner og levering til adresse 49 kroner.

Udefinereret